Szívből, Szerencsnek!


Halász Tibor vagyok, a Halász Cukrászda alapítója és ügyvezetője. Gyerekkorom óta része a cukrászat az életemnek, ugyanis édesapám is cukrász volt és édesanyám is cukrász mind a mai napig. 1987-ben nyitottak cukrászüzemet, így sokszor segítettem szüleimnek fiatalkoromban, ezáltal hamar ismerőssé vált számomra ez a szakma. 1996-ban kezdtem el komolyabban foglalkozni a cukrászattal és nyitottam meg Szerencsen az első Halász Cukrászdát a Rákóczi úton. 2001-ben alapítottam meg saját vállalkozásomat feleségemmel, és kezdődött meg a ma látható Zrínyi utcai cukrászda építése. 

Mindenkori célunk, hogy minőségi alapanyagokból, mindenki által megfizethető terméket készítsünk. Fő vonalunk a hagyományos cukrászat, továbbvíve családunk több évtizedes receptjeit, kiegészítve és lépést tartva a mai trendekkel. Hogy mindezt a lehető legmagasabb minőségben biztosítani tudjuk, olyan ízekkel és ízvilággal, mely csak nálunk létezik, mindig arra törekszünk, hogy semmilyen készterméket ne vegyünk, hanem mindent mi, a saját tapasztalataink és receptjeink alapján készítsünk el. Saját magunknak készítünk minden krémet, tejszínt, öntetet és fagyialapot, de még lekvárt és joghurtot is főzünk. A fagylaltokról nem is beszélve, melynek receptjeit annyira becsben tartjuk, hogy azt csak és kizárólag családtag készítheti. Mindezt szívvel-lélekkel tesszük, mely számunkra elengedhetetlen hozzátartozója bárminek, ami finom.